Gimnàstica Abdominal Hipopressiva

fisio-4098

Les sessions de Gimnàstica Abdominal Hipopressiva són teràpies en grup on s’ensenyen sèries d’exercicis basats en tècniques posturals que disminueixen la pressió intraabdominal, reforcen el sòl pelvià i la musculatura abdominal.

La Gimnàstica Hipopressiva està indicada tant per a la reeducació del sòl pelvià com per a la correcció postural. És ideal en el postpart perquè:

– Ajuda al posicionament visceral
– Evita possibles incontinències ocasionades pel descens visceral o la disminució del to de la musculatura pelviana

I a més, té d’altres beneficis com la regulació del sistema hormonal, l’augment del metabolisme i la millora de la circulació en general.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.