Gimnàstica Sènior

fisio-3519

Treballem amb grups de gimnàstica per a persones majors de 60 anys, centrant-nos, entre d’altres coses, en corregir la postura, ja que, amb l’edat, s’adopten males posicions, i això pot causar dolors de columna vertebral i d’altres parts del cos.

Fem exercicis d’equilibri i de coordinació, molt importants per a les activitats de la vida diària. L’elasticitat va minvant amb els anys, i és important treballar-la i recuperar-la, ja que ajuda a mantenir una posició més correcta.

Ensenyem a respirar correctament. Encara que sembli obvi, guanyar capacitat respiratòria permet millorar la resistència. Respirem per sobreviure, i és molt important saber respirar de manera adequada.

Duem a terme tant exercicis globals com analítics, fets de maneres molt variades amb diferents materials. L’objectiu final és millorar la mobilitat global i corregir la postura, tot millorant la qualitat de vida dels alumnes i dels pacients de manera general.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.