Gimnàstica Sènior

fisio-3519

Treballem amb grups de gimnàstica per a persones majors de 60 anys, centrant-nos, entre d’altres coses, en corregir la postura, ja que, amb l’edat, s’adopten males posicions, i això pot causar dolors de columna vertebral i d’altres parts del cos.

Fem exercicis d’equilibri i de coordinació, molt importants per a les activitats de la vida diària. L’elasticitat va minvant amb els anys, i és important treballar-la i recuperar-la, ja que ajuda a mantenir una posició més correcta.

Ensenyem a respirar correctament. Encara que sembli obvi, guanyar capacitat respiratòria permet millorar la resistència. Respirem per sobreviure, i és molt important saber respirar de manera adequada.

Duem a terme tant exercicis globals com analítics, fets de maneres molt variades amb diferents materials. L’objectiu final és millorar la mobilitat global i corregir la postura, tot millorant la qualitat de vida dels alumnes i dels pacients de manera general.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolgudes/ts,
Ja fa unes setmanes que el nostre centre va iniciar el retorn a la normalitat, evidentment amb mesures de protecció i només amb atenció en hores concertades.

Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall. Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l ?. Podeu contactar-nos al  93 733 90 79 / 655 615 564.

Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.