Gimnàstica Sènior

fisio-3519

Treballem amb grups de gimnàstica per a persones majors de 60 anys, centrant-nos, entre d’altres coses, en corregir la postura, ja que, amb l’edat, s’adopten males posicions, i això pot causar dolors de columna vertebral i d’altres parts del cos.

Fem exercicis d’equilibri i de coordinació, molt importants per a les activitats de la vida diària. L’elasticitat va minvant amb els anys, i és important treballar-la i recuperar-la, ja que ajuda a mantenir una posició més correcta.

Ensenyem a respirar correctament. Encara que sembli obvi, guanyar capacitat respiratòria permet millorar la resistència. Respirem per sobreviure, i és molt important saber respirar de manera adequada.

Duem a terme tant exercicis globals com analítics, fets de maneres molt variades amb diferents materials. L’objectiu final és millorar la mobilitat global i corregir la postura, tot millorant la qualitat de vida dels alumnes i dels pacients de manera general.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolguts,
Aquest juliol el nostre centre inicia el retorn a la normalitat, però -evidentment- amb mesures de protecció. Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall.

Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l 🙂.
Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.