Domiciliària

fisio-4217

La fisioteràpia a domicili està indicada per a les persones que no es poden desplaçar per edat o per algun tipus de patologia. En aquests casos, el tractament va dirigit bàsicament a millorar la qualitat de vida del pacient i es basa en exercicis d’activació del moviment i l’equilibri, i també higiene postural: seure, estirar-se, aixecar-se, desplaçar-se, etc. Quan el malalt ho permet, facilitem la marxa i fem mobilitzacions d’articulacions afectades per tal de restablir el moviment.
Ajudem a adaptar-se a l’entorn, tant al pacient com als seus cuidadors, als quals ensenyem a fer transferències correctes i donem informació per a l’atenció integral del malalt, ja que són ells qui hi passen més hores.

Tractaments Domiciliaris

Les patologies més freqüents amb què ens trobem són:
– Traumatismes cranioencefàlics
– Accidents vasculars cerebrals
– Paraplegies i hemiplegies
– Malats respiratoris
– Malats neurològics
– Allitaments de llarga durada

Donem guies d’exercicis per fer-los durant el dia per tal que el pacient guanyi autosuficiència dins de les seves possibilitats.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.