Preparació per al naixement

El curs de preparació al part des del punt de vista de la fisioteràpia és diferent. Parlem dels canvis que l’embaràs provoca en la mare, dels canvis que pateix el fetus i del més important: el moment del part, perquè volem que sigui un moment únic i tan natural com sigui possible.

sin título-5155
És important anar molt ben informada en el moment del part, tant sobre les tècniques per facilitar la dilatació com sobre les de disminució del dolor en el moment de l’expulsió.

Sessions

Us ensenyem, amb l’ajuda indispensable del pare:

  • Tècniques de control del dolor
  • Exercicis posturals
  • Exercicis per preparar el cos per al moment del naixement, centrats en el moviment de la pelvis i en la musculatura necessària per a l’expulsió, per tal de fer-ho més fàcil i amb menys conseqüències per a la mare i per al nadó durant el postpart.

Si tot s’ha après de manera correcta prèviament, el part serà un moment per gaudir-ne al màxim i molt important per a la mare, per al pare i per al nadó.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.