Preparació per al naixement

El curs de preparació al part des del punt de vista de la fisioteràpia és diferent. Parlem dels canvis que l’embaràs provoca en la mare, dels canvis que pateix el fetus i del més important: el moment del part, perquè volem que sigui un moment únic i tan natural com sigui possible.

sin título-5155
És important anar molt ben informada en el moment del part, tant sobre les tècniques per facilitar la dilatació com sobre les de disminució del dolor en el moment de l’expulsió.

Sessions

Us ensenyem, amb l’ajuda indispensable del pare:

  • Tècniques de control del dolor
  • Exercicis posturals
  • Exercicis per preparar el cos per al moment del naixement, centrats en el moviment de la pelvis i en la musculatura necessària per a l’expulsió, per tal de fer-ho més fàcil i amb menys conseqüències per a la mare i per al nadó durant el postpart.

Si tot s’ha après de manera correcta prèviament, el part serà un moment per gaudir-ne al màxim i molt important per a la mare, per al pare i per al nadó.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolgudes/ts,
Ja fa unes setmanes que el nostre centre va iniciar el retorn a la normalitat, evidentment amb mesures de protecció i només amb atenció en hores concertades.

Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall. Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l ?. Podeu contactar-nos al  93 733 90 79 / 655 615 564.

Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.