Casos clínics

Kilabe pels nostres pacients

La prioritat de Kilabe és oferir atenció acurada i personalitzada a tots els nostres pacients, fent que se sentin bé i escoltant què els passa per fer un pla de tractament ajustat a les necessitats individuals de cadascú. L’objectiu de tot plegat és millorar la simptomatologia tan ràpid com sigui possible. Els bons resultats obtinguts durant més de deu anys ens avalen i són la nostra millor carta de presentació.

Alguns casos clínics

Pacient amb dolor a l´espatlla

CAS: En aquest cas, la pacient va arribar a Kilabe amb un dolor molt insuportable a l’espatlla i amb mal de cap de tendència migranyosa. A més, ens va comentar que sempre se li adormien les cames quan s’estirava al llit, tot i que en llevar-se no ho notava.

TRACTAMENT: Un cop estudiat el seu cas, li vam fer un tractament neurodinàmic, i després de la segona sessió la pacient ens va comentar que ja no se li adormien les cames en estirar-se, que sentia molt menys dolor a l’espatlla i que les cefalees eren molt més suportables.

RESULTAT: Actualment, la pacient està molt recuperada i només fa tractament de manteniment cada dos o tres mesos. El mal de cap que pateix és molt puntual, però és conscient que el seu punt feble continua sent l’espatlla, perquè treballa amb l’ordinador i li costa mantenir una postura correcta de manera permanent.

Pacient operat de càncer de pròstata

CAS: A aquest pacient li van extirpar totalment la pròstata i va venir al Centre tres setmanes després de la intervenció de prostatomització, perquè des que li van extraure la sonda patia incontinència urinària total.

TRACTAMENT: El tractament personalitzat per a aquest pacient va consistir en cinc sessions de fisioteràpia, una per setmana, a més d’exercicis específics que li vam ensenyar i d’alguns canvis d’hàbits que li vam recomanar.

RESULTAT: Avui, el pacient és una persona gairebé continent que només pateix petites pèrdues d’orina en situacions d’esforç i a la tarda-nit. Estem segures que, si continua fent els exercicis amb constància, aconseguirà la continència total.

Pacient amb restrenyiment

CAS: Mentre treballàvem el diafragma durant una sessió de fisioteràpia amb una pacient, es va queixar de molt restrenyiment i de que se sentia angoixada perquè havia de fer grans esforços per poder defecar.

TRACTAMENT: Per tal d’ajudar-la a solucionar el problema de restrenyiment, li vam explicar una postura per defecar sense haver de fer esforços. També li vam recomanar alguns canvis en la dieta alimentària, vam fer un treball visceral dels intestins i li vam ensenyar com podia treballar ella mateixa els intestins i el diafragma.

RESULTAT: A la sessió següent, la pacient ens va comentar que li havia canviat la vida, que ara fa de ventre cada dia i sense esforç i que li costa creure que fos tan senzill solucionar el seu problema de restrenyiment, només seguint les nostres recomanacions i els exercicis proposats.

Pacient amb dolor cervical i inestabilitat

CAS: Aquest pacient, de 34 anys, patia dolor cervical, tenia sensació d’inestabilitat cranial i moltes molèsties dorsals. L’anàlisi del seu cas va revelar que patia una torsió de la part superior del tronc, que es compensava amb una rotació cervical cap al costat contrari.

TRACTAMENT: El més indicat en aquest cas era un tractament específic per equilibrar les tensions. Després de la primera sessió, el pacient va comentar que se sentia tort, tot i que estava completament recte des del punt de vista postural, però ell es notava tort cerebralment. Així doncs, li vam explicar alguns exercicis per fixar la postura correcta.

RESULTAT: Al cap de quatre o cinc sessions, el pacient ja no tenia la sensació de marxar tort de la consulta. I després d’un temps de tractament de manteniment, cada dos o tres mesos, ell mateix va aprendre a detectar quan se sent tort. Quan li passa això, fem una sessió a Kilabe, i el pacient marxa del Centre amb la sensació de trobar-se ben recte.

Pacient amb dolor als testicles

CAS: Un pacient jove que va arribar al Centre derivat per l’uròleg es queixava de dolor testicular, a més de patir dificultat i dolor quan orinava, i també després.

TRACTAMENT: Un cop determinats els símptomes i l’arrel del problema, vam aplicar al pacient un tractament per relaxar el sòl pelvià, a més d’estiraments dels abductors i gimnàstica hipopressiva.

RESULTAT: Al cap de només una sessió, el dolor s’havia reduït un 70%. Després de dues sessions, el dolor era residual i va desaparèixer totalment a partir de la tercera.

Pacient amb dificultats per quedar-se embarassada

CAS: Durant una sessió de manteniment, una pacient ens va comentar que volia quedar-se embarassada, però que feia mesos que ho intentava, sense èxit.

TRACTAMENT: Per tal d’ajudar-la, un parell de dies abans de l’ovulació li vam fer una sessió per posicionar-li l’úter, i també vam fer estiraments lumbars i treball visceral.

RESULTAT: Dos mesos després, durant una altra sessió de manteniment, la pacient ens va comentar, molt contenta, que estava embarassada. L’Enhorabona!

Pacient amb mal de cap i migranyes

CAS: A aquest pacient el tractem des de fa anys perquè pateix molt mal de cap, té migranyes i dolor cervical, degut a la tensió de treballar amb l’ordinador.

TRACTAMENT: El tractament que li apliquem, adaptat a les seves necessitats específiques, consisteix a treballar l’esquena per desbloquejar-la, a més d’un tractament cranial per alleujar-li el mal de cap.

RESULTAT: El pacient va notar força millora des de la primera sessió, i a partir de la segona la migranya es va reduir a un simple mal de cap.

Pacient amb dolor a la zona pelviana

CAS: Aquest és el cas d’un pacient que va arribar al Centre derivat pel seu uròleg, perquè patia dolor a tota la zona pelviana, una zona que inclou penis, testicles i recte.

TRACTAMENT: Vam centrar el tractament en treballar i reequilibrar els abductors i la zona pelviana, a més de fer gimnàstica hipopressiva per eliminar possibles tensions internes.

RESULTAT: Després de la segona sessió, el pacient va comprovar que el dolor s’havia reduït un 70%, i va desaparèixer del tot al cap de quatre sessions.

Pacient amb dolor cervico-dorsal

CAS: Aquest pacient patia un dolor cervico-dorsal que se li estenia cap al braç dret i li causava sensació de formigueig fins a la mà.

TRACTAMENT: Després d’estudiar el seu cas, vam veure que calia treballar la zona muscular amb massatge, estiraments, treball articular i neural.

RESULTAT: El tractament va resultar encertat, perquè al cap de dues sessions la sensació de dolor i el formigueig al braç i a la mà havien desaparegut, i la sensació de dolor i rigidesa cervico-dorsal se’n van anar a la quarta sessió.

Pacient amb dolor cervical i Tendinitis de De Quervain

CAS: Una de les nostres pacients patia dolor perquè li havien diagnosticat Tendinitis de De Quervain a les dues mans.

TRACTAMENT: Vist el seu cas, li vam tractar les cervicals i les dues extremitats a nivell neural, a més de fer exercicis per mobilitzar i millorar el lliscament dels tendons de les mans.

RESULTAT: Després de només tres sessions, la pacient ens va comentar que el dolor a les mans havia disminuït moltíssim.

Si també sou pacients, expliqueu-nos la vostra experiència al nostre Centre 🙂

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp