Postpart i massatge infantil

kilabe-massatge-infantil-interiorA banda de la part estètica, que ja sabem que és important, cal destacar la importància del reforç del sòl pelvià per restablir-ne el to normal i evitar possibles problemes d’incontinència urinària. En els cursos de postpart us ensenyem Gimnàstica Abdominal Hipopressiva, que reforça la musculatura del sòl pelvià i la de la zona abdominal.

Massatge Infantil

El massatge infantil estimula el sistema endocrí i el sistema respiratori. Per això s’utilitza en unitats de CI de prematurs. També regula les hormones i alleuja els còlics.

És una tècnica que relaxa tant a infants com a pares i a mares. La relaxació a través del tacte pot ser molt útil quan es vol que es relaxi el nadó, o més endavant, l’infant. A més, crea vincles amb el pare, la mare i fins i tot els germans i les germanes.

El massatge infantil es fa seguint la tècnica hindú, amb moviments cap a les extremitats que ajuden a alliberar tensions i a relaxar. La tècnica que ensenyem a Kilabe és la que realitza Vimala Schneider, fundadora de AIMI (Associació Internacional de Massatge Infantil). En canvi, la tècnica sueca estimula la circulació, ja que es basa en moviments de baix a dalt i porta la sang cap al cor.

 

Sessions

És important crear un fort vincle amb el nadó, i una de les millors maneres és fer-li diàriament un massatge. Us ensenyem com fer-ho fent servir olis naturals, d’ametlles, d’avellanes, de sèsam o de calèndula. Cal tenir en compte fer el massatge en un ambient càlid, relaxat, respectant en tot moment la tolerància i l’estat físic del nadó.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp