Begoña Duarte Laguna

Begoña Duarte Laguna

Fisioterapeuta col·legiada, especialista en sòl pelvià i gimnàstica hipopressiva.

Fisioterapeuta col·legiada des del 1996 i amb gairebé de vint anys d’experiència. Especialista en sòl pelvià i monitora de gimnàstica hipopressiva des de fa més de deu anys.

Vaig acabar la carrera el 1996 i fa dinou anys que exerceixo la professió amb un llarg currículum laboral i de formació.

Abans de decidir obrir el Centre amb la meva companya Laia, vaig col·laborar amb molts centres de fisioteràpia, centres privats, mútues laborals com la Mútua Universal o l’antiga Mútua Egara, centres hospitalaris com la clínica Delfos a Barcelona o la Mútua de Terrassa, i fins i tot vaig fer atenció domiciliària. Amb això vaig adquirir molts coneixements i vaig poder veure moltes maneres de treballar, la qual cosa em va ajudar precisament a saber la manera com jo no volia treballar.

Tenia una cosa clara: volia poder dedicar a cada persona el temps necessari per poder tractar la seva patologia, i és per això que, amb la Laia, vam decidir que volíem treballar en l’àmbit privat, individualitzat i a mida de cada persona. Perquè cada persona és única, i les patologies, encara que es diguin igual en un individu o altre, no són iguals en cadascú de nosaltres, o més ben dit, no es comporten d’igual manera.

Estic especialitzada en sòl pelvià i faig classes de gimnàstica hipopressiva des de fa més de deu anys. També estic molt especialitzada en raquis (esquena) i treballo a escala neurodinàmica i neuromotriu, restablint el sistema nerviós lesionat després d’un problema, sigui per hèrnia, compressió o altres patologies, i també restablint la musculatura profunda, que és l’encarregada de mantenir la nostra estàtica i que també queda malmesa després de patir qualsevol quadre àlgic de més de tres dies de durada.

Com ja he esmentat, sóc molt conscient que aquesta professió necessita un aprenentatge constant, i és per això que tinc un llarg currículum de formació, des de Kabbat fins a trastorns de la cintura escapular, passant per exercicis sobre pilota de Bobath, desequilibris de la cintura escapular, etc. I com que és una professió que no para d’avançar pel que fa a noves tècniques i nous coneixements, sé que el reciclatge és molt important per poder donar als nostres pacients una bona qualitat de tractament.

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp