Teràpia de Relaxació

El ritme frenètic en el que ens veiem “obligats” a viure, el poc temps per realitzar totes les obligacions, que ens autoexigim i ens autoexigeixen, i el poc temps que dediquem a cuidar-nos i relaxar-nos, fan que apareguin dolors generalitzats, mals de cap, insomni, malestar general, ansietat, associat molts cops a una època de més estrès, físic i emocional, poden arribar a dominar-nos la vida fins el punt de provocar-nos l’aparició d’aquestes dolences físiques i condicionar la nostra efectivitat a la vida quotidiana.

Les sessions de relaxació que et proposem al Centre són justament per fer una pausa, breu però eficaç al tren accelerat de vida que portem tots plegats.

En aquestes tècniques treballarem diferents aspectes, molt importants, per tal de canalitzar el nostre estrès, afrontar millor els problemes quotidians i sobretot aprendre a descansar per la nit.

Explicat d’una manera molt general treballarem:

La RESPIRACIÓ, tot i que som conscients que és molt important una bona respiració rítmica, pausada i eficient per viure, i sí, tots respirem, ho fem, la gran majoria d’una manera no gaire correcte i això es tradueix en molts dolors d’esquena, problemes respiratoris i digestius.

La POSTURA en la que tots sabem que les nostres postures no son correctes, ni a la feina, ni en la nostra vida diària. Ens manca  una bona consciència de cos, hem de sentir les diferents tensions que tenim repartides en cap, cos i extremitats per relaxar-les i així viure, moure’ns i descansar millor.

La CAPACITAT DE RELAXAR-NOS, no és gens fàcil però alhora molt necessari per tal d’evitar l’acumulació de tensió mental i física a la que estem diàriament exposats.

Seràn sessions d’una hora, hora i mitja, en grups de quatre o cinc persones. Demana’ns informació al 93 733 90 79.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto l'Avís Legal

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolgudes/ts,
Ja fa unes setmanes que el nostre centre va iniciar el retorn a la normalitat, evidentment amb mesures de protecció i només amb atenció en hores concertades.

Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall. Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l ?. Podeu contactar-nos al  93 733 90 79 / 655 615 564.

Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.