Teràpia de Relaxació

El ritme frenètic en el que ens veiem “obligats” a viure, el poc temps per realitzar totes les obligacions, que ens autoexigim i ens autoexigeixen, i el poc temps que dediquem a cuidar-nos i relaxar-nos, fan que apareguin dolors generalitzats, mals de cap, insomni, malestar general, ansietat, associat molts cops a una època de més estrès, físic i emocional, poden arribar a dominar-nos la vida fins el punt de provocar-nos l’aparició d’aquestes dolences físiques i condicionar la nostra efectivitat a la vida quotidiana.

Les sessions de relaxació que et proposem al Centre són justament per fer una pausa, breu però eficaç al tren accelerat de vida que portem tots plegats.

En aquestes tècniques treballarem diferents aspectes, molt importants, per tal de canalitzar el nostre estrès, afrontar millor els problemes quotidians i sobretot aprendre a descansar per la nit.

Explicat d’una manera molt general treballarem:

La RESPIRACIÓ, tot i que som conscients que és molt important una bona respiració rítmica, pausada i eficient per viure, i sí, tots respirem, ho fem, la gran majoria d’una manera no gaire correcte i això es tradueix en molts dolors d’esquena, problemes respiratoris i digestius.

La POSTURA en la que tots sabem que les nostres postures no son correctes, ni a la feina, ni en la nostra vida diària. Ens manca  una bona consciència de cos, hem de sentir les diferents tensions que tenim repartides en cap, cos i extremitats per relaxar-les i així viure, moure’ns i descansar millor.

La CAPACITAT DE RELAXAR-NOS, no és gens fàcil però alhora molt necessari per tal d’evitar l’acumulació de tensió mental i física a la que estem diàriament exposats.

Seràn sessions d’una hora, hora i mitja, en grups de quatre o cinc persones. Demana’ns informació al 93 733 90 79.

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp