Exercici: mobilització de la caixa toràcica durant l’ús de mascaretes per la Covid-19 (part 1)

Us heu plantejat què passa amb la nostra respiració 😷 durant aquest confinament? Què comporta respirar utilitzant mascareta?

👉 A Kilabe hem elaborat per vosaltres un vídeo-exercici que té com a finalitat la mobilització de la musculatura de la caixa toràcica. En sis minutets ⏱ us ensenyarem com, si heu d’utilitzar mascareta, amb un parell de pràctiques senzilles, podeu millorar l’obertura del diafragma. Som-hi!

Recordeu que, si teniu cap consulta, ens trobareu a info@fisioterapia-terrassa.cat, a l’apartat contactar d’aquest web, per telèfon al 93 733 90 79 o bé a @kilabeterrassa a Facebook 😉


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto l'Avís Legal

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.