La Propiocepció

El treball de la propiocepció es basa en sotmetre a les articulacions a una inestabilitat, a una força per tal de que aprengui a reaccionar davant un mal moviment, un mal gest o una sotregada.

Ens serveix per protegir les articulacions de possibles lesions.

Es pot treballar de moltes maneres, els Fisioterapeutes ho treballem amb la tècnica de tral, basada en l’alineació de les articulacions aplicant un desequilibri corporal, també es pot treballar amb pilotes de bobatt, amb banquetes, cintes, etc…

És important en descentratges articulars, com genu varo i genu valgo, en artrosi de maluc, en la recuperació de lesions (esguinços o trencamment de lligaments, fractures òssees,intervencions quirúrgiques articulars), en distensions lligamentoses.

En repòs prolongat, i en problemes neurològics centrals, és important fer també una bona propiocepció de columna.

Si voleu més informació sobre el tema o teniu algún d’aquests problemes, consulteu-nos.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto l'Avís Legal

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.