La Propiocepció

El treball de la propiocepció es basa en sotmetre a les articulacions a una inestabilitat, a una força per tal de que aprengui a reaccionar davant un mal moviment, un mal gest o una sotregada.

Ens serveix per protegir les articulacions de possibles lesions.

Es pot treballar de moltes maneres, els Fisioterapeutes ho treballem amb la tècnica de tral, basada en l’alineació de les articulacions aplicant un desequilibri corporal, també es pot treballar amb pilotes de bobatt, amb banquetes, cintes, etc…

És important en descentratges articulars, com genu varo i genu valgo, en artrosi de maluc, en la recuperació de lesions (esguinços o trencamment de lligaments, fractures òssees,intervencions quirúrgiques articulars), en distensions lligamentoses.

En repòs prolongat, i en problemes neurològics centrals, és important fer també una bona propiocepció de columna.

Si voleu més informació sobre el tema o teniu algún d’aquests problemes, consulteu-nos.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto l'Avís Legal

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolgudes/ts,
Ja fa unes setmanes que el nostre centre va iniciar el retorn a la normalitat, evidentment amb mesures de protecció i només amb atenció en hores concertades.

Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall. Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l 🙂. Podeu contactar-nos al  93 733 90 79 / 655 615 564.

Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.