La Preparació al naixement o prepart

Potser sembla una mica estrany que en un Centre de Fisioteràpia es parli de la preparació al part però des del punt de vista de la fisioteràpia, hi ha molts canvis que l’embaràs provoca en la mare, els canvis que pateix el fetus i el més important, el moment del part, volem que sigui un moment el mes senzill possible i el màxim de natural possible.

Nosaltres us podem ensenyar tècniques de control del dolor, pautes d’exercicis per millorar a nivell postural durant l’embaràs, a preparar el cos pel moment del naixement, centrant-nos en el moviment de la pelvis i la musculatura necessària per l’expulsió, per tal de fer-ho més fàcil i amb menys conseqüències de postpart, per la mare i el nadó.

És important anar al moment del part molt ben informat, tant en les tècniques per facilitar la dilatació com en les tècniques de disminució del dolor en el moment de l’expulsió. Si tot s’ha après prèviament de manera correcta, el moment del part serà un moment per gaudir al màxim, un moment important pel pare, la mare i el nou vingut.

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp