La Preparació al naixement o prepart

Potser sembla una mica estrany que en un Centre de Fisioteràpia es parli de la preparació al part però des del punt de vista de la fisioteràpia, hi ha molts canvis que l’embaràs provoca en la mare, els canvis que pateix el fetus i el més important, el moment del part, volem que sigui un moment el mes senzill possible i el màxim de natural possible.

Nosaltres us podem ensenyar tècniques de control del dolor, pautes d’exercicis per millorar a nivell postural durant l’embaràs, a preparar el cos pel moment del naixement, centrant-nos en el moviment de la pelvis i la musculatura necessària per l’expulsió, per tal de fer-ho més fàcil i amb menys conseqüències de postpart, per la mare i el nadó.

És important anar al moment del part molt ben informat, tant en les tècniques per facilitar la dilatació com en les tècniques de disminució del dolor en el moment de l’expulsió. Si tot s’ha après prèviament de manera correcta, el moment del part serà un moment per gaudir al màxim, un moment important pel pare, la mare i el nou vingut.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto l'Avís Legal

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.