Tècniques de Relaxació

Treballem diferents aspectes, molt importants, per tal de canalitzar l’estrès, fer front de millor manera als problemes quotidians, i sobretot, aprendre a descansar durant la nit.

fisio-3515

– RESPIRACIÓ: tothom és conscient que és molt important una bona respiració rítmica, pausada i eficient per viure, i encara que tothom respira, la gran majoria ho fa d’una manera no gaire correcta, i això es tradueix en molts dolors d’esquena, problemes respiratoris i digestius.

– POSTURA: tothom sap que la seva postura no és correcta, ni a la feina, ni en la vida diària. Manca una bona consciència del cos, cal sentir les diferents tensions repartides pel cap, el cos i les extremitats per tal de relaxar-les i poder viure, moure’s i descansar millor.

– CAPACITAT DE RELAXACIÓ: no és gens fàcil, però alhora molt necessària per tal d’evitar l’acumulació de tensió mental i física a què estem diàriament exposats.

Sessions

Les sessions duren de 60 a 90 minuts i es fan en grups de 4 o 5 persones, com a màxim.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolgudes/ts,
Ja fa unes setmanes que el nostre centre va iniciar el retorn a la normalitat, evidentment amb mesures de protecció i només amb atenció en hores concertades.

Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall. Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l ?. Podeu contactar-nos al  93 733 90 79 / 655 615 564.

Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.