Tècniques de Relaxació

Treballem diferents aspectes, molt importants, per tal de canalitzar l’estrès, fer front de millor manera als problemes quotidians, i sobretot, aprendre a descansar durant la nit.

fisio-3515

– RESPIRACIÓ: tothom és conscient que és molt important una bona respiració rítmica, pausada i eficient per viure, i encara que tothom respira, la gran majoria ho fa d’una manera no gaire correcta, i això es tradueix en molts dolors d’esquena, problemes respiratoris i digestius.

– POSTURA: tothom sap que la seva postura no és correcta, ni a la feina, ni en la vida diària. Manca una bona consciència del cos, cal sentir les diferents tensions repartides pel cap, el cos i les extremitats per tal de relaxar-les i poder viure, moure’s i descansar millor.

– CAPACITAT DE RELAXACIÓ: no és gens fàcil, però alhora molt necessària per tal d’evitar l’acumulació de tensió mental i física a què estem diàriament exposats.

Sessions

Les sessions duren de 60 a 90 minuts i es fan en grups de 4 o 5 persones, com a màxim.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.