Sòl Pelvià

El sòl pelvià és el conjunt de músculs que sostenen la part baixa de l’abdomen. Es debilita per l’edat, la menopausa, l’embaràs i el part, la mala recuperació en el postpart, pràctiques esportives, factors hereditaris, mals hàbits quotidians o altres factors. A curt o a llarg termini, la debilitat d’aquests músculs pot provocar diversos problemes:

  • Incontinència urinària
  • Disfuncions sexuals
  • Patologies del còlon o proctològiques
  • Incontinència fecal
  • Problemes de gasos
  • Restrenyiment
  • Incontinència urinària
  • Prolapses

La incontinència urinària pot estar causada tant per la disminució com per l’augment del to de la musculatura del sòl pelvià. La pèrdua d’una sola gota d’orina ja es pot considerar incontinència. El tractament és diferent en cada cas, individualitzat i personalitzat per tractar i reforçar aquesta musculatura.

 

Tractaments del Sòl Pelvià

Tractaments individualitzats i personalitzats, fets per fisioterapeutes especialitzades en aquesta disciplina.

Tractem la musculatura del sòl pelvià mitjançant:

Tractem pacients amb prolapses de grau I i II, perquè quan el prolapse és de grau III la solució és quirúrgica. També tractem els primers símptomes d’incontinència urinària en dones amb més d’un part i ajudem a suavitzar símptomes en histerectomies totals, incontinència fecal i problemes derivats de la intervenció de pròstata.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolgudes/ts,
Ja fa unes setmanes que el nostre centre va iniciar el retorn a la normalitat, evidentment amb mesures de protecció i només amb atenció en hores concertades.

Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall. Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l ?. Podeu contactar-nos al  93 733 90 79 / 655 615 564.

Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.