Sòl Pelvià

El sòl pelvià és el conjunt de músculs que sostenen la part baixa de l’abdomen. Es debilita per l’edat, la menopausa, l’embaràs i el part, la mala recuperació en el postpart, pràctiques esportives, factors hereditaris, mals hàbits quotidians o altres factors. A curt o a llarg termini, la debilitat d’aquests músculs pot provocar diversos problemes:

  • Incontinència urinària
  • Disfuncions sexuals
  • Patologies del còlon o proctològiques
  • Incontinència fecal
  • Problemes de gasos
  • Restrenyiment
  • Incontinència urinària
  • Prolapses

La incontinència urinària pot estar causada tant per la disminució com per l’augment del to de la musculatura del sòl pelvià. La pèrdua d’una sola gota d’orina ja es pot considerar incontinència. El tractament és diferent en cada cas, individualitzat i personalitzat per tractar i reforçar aquesta musculatura.

 

Tractaments del Sòl Pelvià

Tractaments individualitzats i personalitzats, fets per fisioterapeutes especialitzades en aquesta disciplina.

Tractem la musculatura del sòl pelvià mitjançant:

Tractem pacients amb prolapses de grau I i II, perquè quan el prolapse és de grau III la solució és quirúrgica. També tractem els primers símptomes d’incontinència urinària en dones amb més d’un part i ajudem a suavitzar símptomes en histerectomies totals, incontinència fecal i problemes derivats de la intervenció de pròstata.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.