Escola d’Esquena

L’Escola d’Esquena està pensada per a les persones que pateixen dolor al tronc, i per tant, tenen mal esquema corporal, degut a l’estrès de la vida diària, al ritme sedentari, a les males postures i als mals hàbits en general.

Són classes suaus i adequades al ritme del grup, amb l’objectiu de disminuir les àlgies vertebrals , assolir una  postura corporal millor i aprendre exercicis per fer-los a casa i continuar així el manteniment d’una esquena sana i sense dolors. Els exercicis s’ensenyen de manera gradual per tal que s’aprenguin correctament i es puguin memoritzar per poder fer-los a casa posteriorment.

També es fan estiraments suaus i precisos de columna cervical, zona dorsal i faixa lumbar, a més de mobilització de les articulacions de tot el cos de manera general.

Sessions

L’Escola d’Esquena es fa amb grups de 4 a 6 persones, a qui s’ensenya a prendre consciència del cos, combinant la respiració amb una postura correcta.

Al final de cada sessió es fa una breu relaxació en grup que, a més de reduir l’estrès que tants problemes ocasiona, ajuda també a tenir més consciència d’una postura correcta i relaxada.

Les sessions es fan un cop per setmana durant deu setmanes seguides. Cada sessió és diferent i se segueix una evolució en la dificultat dels exercicis.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.