Escola d’Esquena

L’Escola d’Esquena està pensada per a les persones que pateixen dolor al tronc, i per tant, tenen mal esquema corporal, degut a l’estrès de la vida diària, al ritme sedentari, a les males postures i als mals hàbits en general.

Són classes suaus i adequades al ritme del grup, amb l’objectiu de disminuir les àlgies vertebrals , assolir una  postura corporal millor i aprendre exercicis per fer-los a casa i continuar així el manteniment d’una esquena sana i sense dolors. Els exercicis s’ensenyen de manera gradual per tal que s’aprenguin correctament i es puguin memoritzar per poder fer-los a casa posteriorment.

També es fan estiraments suaus i precisos de columna cervical, zona dorsal i faixa lumbar, a més de mobilització de les articulacions de tot el cos de manera general.

Sessions

L’Escola d’Esquena es fa amb grups de 4 a 6 persones, a qui s’ensenya a prendre consciència del cos, combinant la respiració amb una postura correcta.

Al final de cada sessió es fa una breu relaxació en grup que, a més de reduir l’estrès que tants problemes ocasiona, ajuda també a tenir més consciència d’una postura correcta i relaxada.

Les sessions es fan un cop per setmana durant deu setmanes seguides. Cada sessió és diferent i se segueix una evolució en la dificultat dels exercicis.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolgudes/ts,
Ja fa unes setmanes que el nostre centre va iniciar el retorn a la normalitat, evidentment amb mesures de protecció i només amb atenció en hores concertades.

Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall. Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l 🙂. Podeu contactar-nos al  93 733 90 79 / 655 615 564.

Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.