Consulta de Nutrició i dietoteràpia

A banda de l’assessorament en l’àmbit de la Nutrició en situacions de normalitat o d’altres especials com l’embaràs, la lactància o la menopausa, amb aquest servei de consulta també volem ajudar-vos en l’adquisició de pautes d’alimentació saludables i en la reeducació alimentària (millora del pes corporal i canvi d’hàbits), tant en adults com en nadons, infants i adolescents.

A més, annexem als tractaments globals de tot el cos a Kilabe l’aspecte nutricional i dietètic: davant d’una situació patològica o fisiològica que pot demanar un canvi en l’alimentació considerem importantíssim comptar amb un assessorament professional i directe al mateix centre.

Les dietes saludables, en la pràctica esportiva i les dietes vegetarianes i veganes també son aspectes que abastem a través d’aquest servei. Existeixen intoleràncies alimentàries i no hi ha dos individus iguals, per això cada pla dietètic i nutricional efectiu ha de ser absolutament personalitzat i hi ha d’intervenir un estudi antropomètric, l’historial clínic i registres dietètics i de freqüència alimentària.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.