Consulta de Nutrició i dietoteràpia

A banda de l’assessorament en l’àmbit de la Nutrició en situacions de normalitat o d’altres especials com l’embaràs, la lactància o la menopausa, amb aquest servei de consulta també volem ajudar-vos en l’adquisició de pautes d’alimentació saludables i en la reeducació alimentària (millora del pes corporal i canvi d’hàbits), tant en adults com en nadons, infants i adolescents.

A més, annexem als tractaments globals de tot el cos a Kilabe l’aspecte nutricional i dietètic: davant d’una situació patològica o fisiològica que pot demanar un canvi en l’alimentació considerem importantíssim comptar amb un assessorament professional i directe al mateix centre.

Les dietes saludables, en la pràctica esportiva i les dietes vegetarianes i veganes també son aspectes que abastem a través d’aquest servei. Existeixen intoleràncies alimentàries i no hi ha dos individus iguals, per això cada pla dietètic i nutricional efectiu ha de ser absolutament personalitzat i hi ha d’intervenir un estudi antropomètric, l’historial clínic i registres dietètics i de freqüència alimentària.

Si voleu informació sobre els nostres tractaments, contacteu amb nosaltres

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolgudes/ts,
Ja fa unes setmanes que el nostre centre va iniciar el retorn a la normalitat, evidentment amb mesures de protecció i només amb atenció en hores concertades.

Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall. Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l 🙂. Podeu contactar-nos al  93 733 90 79 / 655 615 564.

Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.