Exercici: potenciació de la musculatura paravertebral

Aquest que us presentem és el sisè vídeo de la sèrie de gravacions que hem realitzat a Kilabe per tal de mostrar-vos alguns dels exercicis que més sovint expliquem als nostres pacients. Es tracta d’exercicis de mobilització o potenciació global de la musculatura.

És important tenir en compte que aquests vídeos explicatius són un suport a les indicacions dels exercicis que us hem donat al centre. Us recomanem que no realitzeu aquestes rutines pel vostre compte: no hi ha CAP exercici bo per a tothom. Per tal de treure el màxim partit al procés de recuperació o rehabilitació d’una patologia o problema existeixen treballs més analítics que el nostre equip de fisioterapeutes prescriurà sempre de forma personalitzada i adaptada a cadascú a consulta.

Si heu vingut al centre i us hem parlat d’aquest exercici o d’algun dels que explicarem pròximament, esperem doncs que aquests vídeos us serveixen de recordatori i us ajudin a la realització d’una bona rutina de recuperació muscular. Si teniu cap consulta, ens trobareu a info@fisioterapia-terrassa.cat, a l’apartat contactar d’aquest web, per telèfon al 93 733 90 79 o bé a @kilabeterrassa a Facebook 😉

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp