Laia Vazquez Marcet

Laia Vazquez Marcet

Fisioterapeuta col·legiada, especialista en sòl pelvià i neurodinàmica.

Fisioterapeuta Diplomada a les Escoles Universitàries Gimbernat, col·legiada i amb consulta privada des del 2001, compaginant-la amb la tasca de fisioterapeuta al CAP Rambla de Terrassa.

El 2005 em vaig associar amb la meva companya Begoña Duarte, perquè les dues entenem la Fisioteràpia de la mateixa manera i tenim el mateix objectiu: treballar de manera lliure, directa i el més professional possible per curar i millorar, tant com puguem, la qualitat de vida dels nostres pacients.

Des que em vaig diplomar he entès que la meva carrera s’ha de basar en un aprenentatge continuat, intentant aprendre cada any noves tècniques per millorar els meus resultats com a fisioterapeuta. M’he especialitzat en tractament el sòl pelvià per millorar les incontinències urinàries, els dolors pelvians i les disfuncions de l’aparell urinari tant en dones com en homes. També he fet formació de preparació per al part i de recuperació postpart des del punt de vista de la Fisioteràpia.

Igualment, estic especialitzada en Neurodinàmica, que es basa en la resolució dels problemes neurològics causats per compressions, adherències, o disfuncions del canal medul·lar causades per protrusions, hèrnies, malformacions o traumatismes de la columna. Cal dir que obtenim resultats espectaculars.

Altres cursos de formació que he fet estan basats en tècniques específiques per resoldre tota mena de problemàtica traumatològica global.

M’agrada molt la meva feina i miro de personalitzar molt cada tractament. Tots som molt diferents, i una mateixa lesió és totalment diferent en persones distintes. Crec que aquest és el secret que em fa sentir orgullosa de la feina feta al llarg dels més de quinze anys de carrera. Però sóc conscient que em falta aprendre moltes coses, i per això continuo formant-me cada any, i com més aprenc més m’adono que encara em queden moltes coses per aprendre.

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp