El paper del pare en la dilatació

En el curs de preparació al naixement que impartim al centre els pares juguen un paper molt important.

En el nostre curs expliquem una sèrie d’exercicis  a realitzar durant la dilatació, amb la finalitat de facilitar la baixada del nadó pel complicat camí de la pelvis.

Durant aquest procés la mare pateix les inevitables i necessàries contraccions de part, i ella necessita concentrar-se en tolerar el dolor.

En aquest moment el pare, que no té contraccions, és qui controla els exercicis que s’han de fer en cada moment, ha de tranquil·litzar a la mare, ha d’estar en contacte constant amb les llevadores, i sobretot ha de gaudir juntament amb la mare del moment més meravellós de la seva vida.

La seva feina no acaba aquí, un cop ha nascut, el pare no es separa en cap moment del nen, la mare estarà esgotada i no la deixaran aixecar-se, per tant, el pare en aquests moments es vital, ell ha d’estar pendent de tot i controlar tot el que passa. Durant les primeres hores, és molt important que el pare es cuidi del nadó, canviar els primers bolquers, passar el petit a la mare perquè se’l posi al pit i controlar les visites que no molestin a la mare, ni al nadó.

En definitiva el millor és viure aquest moment en primera línea i gaudir-lo al màxim tots tres conjuntament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto l'Avís Legal

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolgudes/ts,
Ja fa unes setmanes que el nostre centre va iniciar el retorn a la normalitat, evidentment amb mesures de protecció i només amb atenció en hores concertades.

Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall. Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l 🙂. Podeu contactar-nos al  93 733 90 79 / 655 615 564.

Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.