Vídeo presentació de Kilabe

Com alguns de vosaltres ja sabreu, des de l’agost de 2015 i coincidint amb el nostre 10è aniversari, a Kilabe tenim nou web i presència activa a internet. Ara, a més, en un vídeo promocional us donem a conèixer el nostre centre i serveis, per als qui encara no ens coneixen de primera mà.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres 😉 Per això, per conèixer la vostra opinió, hem organitzat un concurs al nostre mur de Facebook, en el que podeu participar fins al 20 de juny de 2016 (aquest inclòs): podeu guanyar una primera visita de franc (pels que mai heu vingut a visitar-vos) o bé una sessió gratuïta (pels qui ja sou pacients). Participar és molt fàcil, només cal que visiteu ara @kilabeterrassa a Facebook 😉


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto l'Avís Legal

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolgudes/ts,
Ja fa unes setmanes que el nostre centre va iniciar el retorn a la normalitat, evidentment amb mesures de protecció i només amb atenció en hores concertades.

Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall. Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l ?. Podeu contactar-nos al  93 733 90 79 / 655 615 564.

Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.