5è Aniversari de Kilabe

Doncs sí, hem fet 5 anyets!!!

Primer de tot volem agrair-vos la vostra confiança, durant tot aquest temps, ja sabeu que sense vosaltres no ho hauríem aconseguit, i per això et volem donar un regal, vine a veure’ns i t’obsequiarem amb un detall.

A part d’això us volem informar de la nova incorporació al centre de la Fisioterapeuta Pediàtrica que realitza els tractaments als més menuts, es diu Esther Masana Soley, no dubteu a venir a preguntar si teniu qualsevol problema amb els petits de la casa.

També us fem saber els nous horaris, de dilluns a dijous no tanquem al migdia, el centre estarà obert de les 9 del matí a les 9 del vespre i els divendres el centre quedarà tancat de 13:00 a 15:00. Ja no teniu excusa, estem sempre a la vostra disposició.

Bé, moltes gràcies a tots els que dia rere dia seguiu confiant en nosaltres i als que no ens coneixeu, ja sabeu on som, fins aviat!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto l'Avís Legal

Informació d’interès per als nostres pacients

Benvolguts,
Són moments complicats i, per responsabilitat sanitària amb els nostres pacients i en el moment actual, tanquem #Kilabe durant les 2 pròximes setmanes o fins a nova decisió. Procedim a cancel·lar telefònicament les cites programades amb pacients fins al dia 27 de març. De moment, i fins a nova data, no posarem data per a noves visites concertades.

Gràcies per la vostra comprensió. En moments així #EnsQuedemACasa però oferint el nostre suport en totes aquelles situacions en què puguem ser d’ajuda.

Podeu llegir el missatge complet al nostre perfil a Facebook.