5è Aniversari de Kilabe

Doncs sí, hem fet 5 anyets!!!

Primer de tot volem agrair-vos la vostra confiança, durant tot aquest temps, ja sabeu que sense vosaltres no ho hauríem aconseguit, i per això et volem donar un regal, vine a veure’ns i t’obsequiarem amb un detall.

A part d’això us volem informar de la nova incorporació al centre de la Fisioterapeuta Pediàtrica que realitza els tractaments als més menuts, es diu Esther Masana Soley, no dubteu a venir a preguntar si teniu qualsevol problema amb els petits de la casa.

També us fem saber els nous horaris, de dilluns a dijous no tanquem al migdia, el centre estarà obert de les 9 del matí a les 9 del vespre i els divendres el centre quedarà tancat de 13:00 a 15:00. Ja no teniu excusa, estem sempre a la vostra disposició.

Bé, moltes gràcies a tots els que dia rere dia seguiu confiant en nosaltres i als que no ens coneixeu, ja sabeu on som, fins aviat!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto l'Avís Legal

Tornem -a poc a poc i amb mesures de protecció- a la #NovaNormalitat

Benvolgudes/ts,
Ja fa unes setmanes que el nostre centre va iniciar el retorn a la normalitat, evidentment amb mesures de protecció i només amb atenció en hores concertades.

Per explicar-vos-ho, hem realitzat una publicació al nostre perfil a Facebook on en parlem amb detall. Si teniu cap dubte, feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre’l ?. Podeu contactar-nos al  93 733 90 79 / 655 615 564.

Us donem les gràcies per ajudar-nos a complir aquestes mesures.